Информации за преводот

Преводот е во .ass формат. Потребните фонтови ви се вклучени заедно со преводот. Треба да ги инсталирате сите тие фонтови за преводот да изгледа како што треба.


Инсталирање на фонтови

Двоен клик на фонтот, во прозорецот кој што ќе ви излези имате копче Install. Притиснете го за да се инсталира фонтот.


Видео player

Препорачан видео player е mpv (mpv.io). Исто така можете да користите и VLC Media Player (VLC).

Темна тема