Attack on Titan


Attack on Titan poster


Име:
Attack on Titan/Shingeki no Kyojin
Јазик:
Јапонски
Превод:
Македонски
Линк за преводот:
Кликнете тука
Како се користи:
Информации

Епизоди:

Сезона 1:
25 Епизоди: 1-25
Сезона 1.5:
2 Епизоди: Прва (Само OVA_1)Втора
Сезона 2:
12 Епизоди: 1-67-12
Сезона 3:
22 Епизоди: 1-22
Сезона 4:
16 Епизоди: 1-16

За да дознаете како да го користите преводот, посетете ја страната ИНФОРМАЦИИ

Темна тема